Welcome to Morten Sunesen, our new CCO!

Published:

A warm welcome to Morten Sunesen, our new Chief Commercial Officer at Flow Robotics.

From our press release in Danish:

Morten Sunesen tiltrådte i november 2019 Flow Robotics som kommerciel direktør. Han har en PhD i molekylær biologi fra Aarhus Universitet og en forskningsbaggrund fra NIH, USA og Pasteur Instituttet, Paris. Han bringer endvidere mange års ledelseserfaring med sig fra bl.a. kommercialisering af udstyr til life science-laboratorier globalt og han har en god indsigt i arbejdsgangene hos Flow Robotics’ primære kunder.

“Under besøg på laboratorier i ind- og udland gennem hele min karriere, har jeg set et tydeligt behov for væskehåndteringsrobotter, der nemt kan bruges i dagligdagen af laboranter uden at det er nødvendigt med omfangsrig træning. Flow Robotics har udviklet løsningen på det behov med den ekstremt brugervenlige Flowbot ONE, som kan konkurrere på et internationalt plan. Derfor glæder jeg mig til at vi hos Flow Robotics kan komme i gang på den lidt større scene”, siger Morten Sunesen.

Med sin erfaring fra selv at have stået i laboratorier på universitetet ved Morten Sunesen, hvad det er, der efterspørges.

”Fordelene ved at automatisere nogle af de tunge opgaver er tydelige: Mindre manuelt arbejde, mere pålidelige resultater og øget produktivitet. Jeg er rigtig glad for at promovere Flowbot ONE som den fleksible arbejdshest og cobot til de daglige pipetteringsrutiner, siger han.

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/navne-nyhed-morten-sunesen-handplukket-som-cco-for-flow-robotics?publisherId=13559221&releaseId=13586610